Comunicate de Presa | Connect-R – Just a spanish gigolo

1
1,133 vizualizari
Connect-R - Just a spanish gigolo
Connect-R - Just a spanish gigolo

Sambata seara Connect-R a jucat in deplasare, oferind un super spectacol intr-un club spaniol, in fata a cateva mii de romani.

Dupa un drum cu peripetii, Connect-R si Chris Mayer, impreuna cu doi dansatori, au incins atmosfera la maxim cu ritmurile lor ce combina R’n’B cu Rap Jamaican si accente de soul.

Cele mai asteptate piese au fost, bineinteles, hiturile ‘Daca Dragostea Dispare’, ‘Burning Love’ si ‘Still’, cei prezenti cantand fiecare vers, uneori chiar de la inaltimea meselor.

Sarea si piperul playlist-ului a fost piesa ‘Fata de la Tara’, romanii plecati savurand ironia fina si amintindu-si cu placere de atmosfera de acasa.

Desi publicul a fost unul predominant feminin, Connect-R a pregatit un moment special pentru domnii prezenti, cantand in tonurile sale baritonale ‘Just a Gigolo’ si ‘No woman no Cry’. Seara a fost inchisa de Chris Mayer.

Vara aceasta s-a finalizat cu nominalizarea lui Connect-R la Best Romanian Act pentru MTV Europe Music Awards Madrid 2010, iar toamna ne va aduce un nou single, prolog ispititor pentru albumul cu numarul doi.

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here