Comunicate de Presa | Fly Djs | Get ready for the show

1
1,067 vizualizari
Fly Djs | Get ready for the show
Fly Djs | Get ready for the show

In luna ianuarie 2010, cu sustinerea lui Tudor Ionescu (Fly Project) si a Fly Records, Tudor Parghel, Dan Nemes (Fly Project) si Emcee Sly au infiintat proiectul de studio Fly DJs.

Trupa are influente variate, de la jazz, latino, dubstep si r’n’b la pop si rock. Elementul cel mai pregnant, marca ce o imprima tuturor pieselor este un puternic sound house. Productiile lor muzicale variaza de la colaborari cu artisti deja consacrati cum sunt Paula Seling & Ovi sau trupa Zero, la spectacole live, remixuri si singleuri.

Foarte atenti la calitatea muzicii produse si la noul val de house international, Fly DJs au lansat deja primul lor single, Adella. Elementul aparte al piesei este fara indoiala vocea lui Florin Lazarescu, actor in sitcomul Mondenii. Toate acestea creeaza un produs cu o aroma speciala ce va cuceri cu siguranta scena de club si radiourile romanesti.

Fly DJs incearca sa aduca un nou sound pe piata, nascandu-se tocmai din nevoia de inovatie a DJilor deja experimentati de la Fly Project si promitand sa ofere showuri si beaturi de-a dreptul spectaculoase.

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here