Comunicate de Presa | Inna, nominalizata la Best Romanian Act pentru MTV Europe Music Awards Madrid 2010

0
1,159 vizualizari
Inna, nominalizata la Best Romanian Act pentru MTV Europe Music Awards Madrid 2010
Inna, nominalizata la Best Romanian Act pentru MTV Europe Music Awards Madrid 2010

Dupa ce anul trecut Inna a inceput o relatie oficiala cu succesul, marcata si de castigarea prestigiosului Best Romanian Act, anul acesta i se dovedeste fidela. Cantareata este nominalizata din nou la Best Romanian Act pentru MTV Europe Music Award Madrid 2010 alaturi de alti patru mari artisti locali.

Piesa ‘Amazing’ a cucerit intreaga Europa, incingand ringuri de dans pana in indepartatele tari nordice. Cu videoclipul filmat pe plajele din Portugalia, miniona considerata cea mai sexy femeie a anului, a adus o savoare picanta verii 2010.

Desi singleul toamnei in Romania este ‘Sun is Up’, tari europene precum Franta si Marea Britanie continua sa fie uimite de succesul ‘Amazing’, hitul nominalizat al anului. Inna si-a petrecut intreaga saptamana inconjurata de fanii parizieni, in cadrul unor actiuni de promovare a singleului.

Luna aceasta, savuroasele ritmuri ale Innei au putut fi ascultate live si in Liban, unde romanca a sustinut un concert in cel mai celebru club din Orientul Mijlociu, Sky Bar, iar weekendul acesta o puteti intalni la Napoli, in Italia.

Fanii romani sunt invitati sa o voteze pe INNA pe http://ema.mtv.ro/artisti/inna

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here