Comunicate de Presa | Leonard Muha lanseaza primul club de karaoke din centrul vechi al Bucurestiului

0
1,376 vizualizari
Leonard Muha lanseaza primul club de karaoke din centrul vechi al Bucurestiului
Leonard Muha lanseaza primul club de karaoke din centrul vechi al Bucurestiului

Dupa doua luni nebune de munca intensa, alergatura dar si multa distractie, True Club, proiectul lui Leonard Muha de la Cassa Loco, si-a deschis in sfarsit portile saptamana aceasta.

Este un concept unic in zona centrului istoric, un club de muzica live exclusiv, unde seara de seara va intretine atmosfera Doru Isaroiu (Parlament) alaturi de trupa True Band.

Dupa cum ne-a povestit chiar Leonard, True Club a fost conceput ca o nesfarsita petrecere la cineva acasa – e un loc cald, primitor, unde prietenii de pe scena si din public te asteapta zilnic. Acest concept este sustinut chiar si de arhitectura clubului – scena fiind foarte aproape de public, protagonistii pot deveni vedeta personala a grupului de prieteni. Foarte curand se va lansa si o serie de evenimente speciale inspirata din ‘The Story Tellers’. Chiar in aceasta seara, va calca pragul clubului primul invitat, Margineanu. El va canta toate piesele sale de succes si ne va povesti intamplari inedite din viata lui.

Evenimentele sunt sustinute si de un blog, www.trueclub.ro, la fel de live ca si clubul, in care Leonard si Doru scriu aproape zilnic despre seri speciale si ganduri de prin viata adunate.

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here