Comunicate de Presa | Loredana lanseaza videoclipul 3D – Rain, Rain

0
1,161 vizualizari
Loredana lanseaza videoclipul 3D – Rain, Rain
Loredana lanseaza videoclipul 3D – Rain, Rain

Marti, 14 iunie, Lori isi va lansa in cinema primul sau videoclipul 3D – “Rain, Rain” in prezenta presei si a fanilor sai.

MediaPro Music a pregatit un eveniment special pentru lansarea videoclipului “Rain, Rain”. Astfel, acesta va fi proiectat pentru prima oara in varianta 3D, la Hollywood Multiplex in Mall Vitan, incepand cu orele 10:30. Vor fi invitati oameni din presa, dar va exista si un numar limitat de locuri pentru publicul larg. Cei mai infocati fani ai Loredanei pot castiga invitatii duble VIP la eveniment accesand site-urile Urban.ro, MTV.ro, ProFM.ro si pagina oficiala de Facebook a Loredanei.

Videoclipul “Rain, Rain” a fost regizat de francezul Julien Rocher cu care Loredan a colaborat si la videoclipul “Like A Rock Star”, iar animatia 3D este semnata de celebrul Pitof (Jean Christophe Comar), regizorul faimosului Catwoman, un maestru in industria efectelor vizuale printre operele sale numarandu-se filme precum Alien, Astérix et Obélix contre César, Delicatessen, etc.

Locatiile filmarilor au fost cu totul speciale, filmarile avand loc in Los Angeles si in desertul Mojave. “Rain, Rain” se anunta a fi un videoclip indraznet avand in vedere ca artisti precum Madonna (Frozen) si Michael Jackson (You Are Not Alone) au filmat in acelasi decor pustiu.

Sursa: Media Pro Music (Andreea Greavu / PR Coordinator)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here