Comunicate de Presa | Romanii sunt din ce in ce mai liberi

0
1,225 vizualizari
Romanii sunt din ce in ce mai liberi
Romanii sunt din ce in ce mai liberi

Cea mai noua piesa semnata Keo, ‘Liber’, a cucerit intreaga tara, depasind granitele catre tarile europene. Lansata de curand ca o declaratie de independenta prin care artistul isi doreste ca ascultatorii sa ‘evadeze din problemele cotidiene’, piesa a fost foarte apreciata de fani si critici deopotriva, patrunzand intr-un timp scurt pe majoritatea retelelor de radio.

Strigatul de eliberare al lui Keo marcheaza o schimbare de sound nu doar pentru artist, ci pentru intreaga muzica romaneasca. Acordurile de balada sunt sustinute de o cadenta cu adevarat exotica de flamenco iar vocea lui Keo este parca mai puternica si mai profunda ca niciodata.

‘Liber’, ca si precedentele single-uri Keo, a fost foarte bine primit de fanii sai romani din afara tarii. Acestia s-au regasit in mesajul pozitiv, fapt dovedit de multele mesaje primite pe adresa casei sale de discuri, Roton. Artistul a luat astfel hotararea de a organiza un turneu pentru romanii din strainatate la inceputul anului viitor.

‘Imi pare foarte bine ca piesa a patruns in sufletul publicului pentru ca poarta un mesaj pozitiv intr-un moment in care am sentimentul ca din ce in ce mai multe piese in limba romana exploateaza diversele probleme ale vietii cotidiene. Eu va invit sa privim impreuna jumatatea plina a paharului!’ a declarat Keo.

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here