Comunicate de Presa – Seara Colindelor si a povestilor de Craciun cu Raluca Moianu si Nicolae Voiculet

0
1,225 vizualizari
Seara Colindelor si a povestilor de Craciun cu Raluca Moianu si Nicolae Voiculet
Seara Colindelor si a povestilor de Craciun cu Raluca Moianu si Nicolae Voiculet

Aseara, in Club Memories din Bucuresti, a avut loc o intalnire dintre doua lumi, un melanj de stiluri, voci si instrumente ce a adus impreuna prieteni, presa si fani deopotriva. Atmosfera a fost una calda, amintind de o sarbatoare de Craciun a unei foarte mari familii.

Albumul de colinde lansat cu aceasta ocazie, ‘Povestea Cantecelor de Craciun’, este de asemenea un melanj, o intalnire dintre 14 colinde internationale celebre si povestile a 12 dintre acestea, cadoul de sarbatori al Ralucai Moianu pentru toti cei care iubesc Sarbatorea Craciunului. Naiul lui Nicolae Voiculet a fost imbracat in sonoritati moderne de ritmurile celor de la Sensor si adus intr-o lume de poveste prin aparitia Ralucai Moianu ce a recitat istoriile din spatele unor colinde celebre ca Jingle Bells, White Christmas sau Stille Nacht.

Alte surprize ale serii au fost aduse de vocea profunda a Marei, de inedita aparitie a japonezei Yuki ce a cantat la un instrument traditional cu corzi numit Shamisen dar si a unei adolescente ce a impresionat cu vocea sa puternica.

‘Povestea Cantecelor de Craciun’, un produs Roton distribuit de Sincron si disponibil prin www.musicnonstop.ro nu trebuie sa lipseasca din nicio casa in Seara de Ajun, momentul in care fiecare familie se intalneste in jurul bradului.

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here