Comunicate de Presa | “The sound of missing you” – locul intai in clasamentul audientelor radio tv

1
1,090 vizualizari
Ameerah - The Sound of Missing You
Ameerah - The Sound of Missing You

Dupa 27 saptamani de prezenta in Nielsen Airplay, barometrul audientelor Radio-TV din Romania, Wildboyz feat. Ameerah au ajuns in fruntea clasamentului!

Ameerah, cuvant arab pentru ‘printesa’, reflecta perfect radacinile Tunisiene, Algeriene si Belgiene ale cantaretei de muzica pop. Cel mai recent single al ei este o piesa dance melodica, avand influente urbane si pop. Este unul dintre acele cantece pe care pur si simplu nu ti le mai poti scoate din minte!

Ameerah a inceput sa cante de la o varsta foarte frageda.

La sase ani a avut primul sau spectacol de amploare, caruia i-au urmat nenumarate concerte, premii si colaborari de succes. La varsta de 20 de ani, in urma participarii la versiunea belgiana a show-ului Idols, a semnat primul contract cu o casa de discuri.

Piesa este rezultatul colaborarii cu o echipa renumita de producatori suedezi, responsabila pentru succesul unor nume ca Celine Dion, Westlife si Linsday Lohan. Povestea este cea a sfarsitului de relatie.  Ameerah: ‘Vorbesc despre momentul cand iti e atat de dor de cineva incat pur si simplu nu ti-l poti scoate din minte si din suflet – pur si simplu stii ca va fi mereu cu tine’.

Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here