Comunicate de presa | Tina G si Mark lanseaza “Love is in the house”

1
1,039 vizualizari
Tina G si Mark lanseaza "Love is in the house"
Tina G si Mark lanseaza "Love is in the house"

Tina G lanseaza ‘Love is in the house’, al 3-lea single din cariera solo. Piesa este un featuring cu artistul de hip-hop, Mark din Timisoara, iar proiectul reuneste 3 producatori cunoscuti: Keo, Bogdan Muresan (Cassa Loco) si George Hora.

Mark a devenit cunoscut dupa colaborarile cu artistii din echipa Studio 66, dar mai ales dupa lansarea piesei ‘Fiecare face ce vrea’. ‘Pe Mark l-am vazut prima data pe YouTube si am ramas impresionata de mesajul puternic pe care acesta il transmite prin piesele sale. La scurt timp, Keo si George Hora au luat legatura si asa s-a nascut piesa noastra’, a spus Tina G.

Colaborarea la distanta (Bucuresti – Timisoara) a Tinei G cu Mark nu a impiedicat deloc implicarea intensa a celor doi artisti in finalizarea cu succes a proiectului ‘Love is in the house’.

Tina G a inceput sa cante la varsta de 7 ani, iar in 2003 a cunoscut succesul intr-o trupa de fete. In ultimii ani, Tina s-a remarcat in finalele selectiei nationale Eurovision, in 2009 ajungand in finala, cu melodia ‘Pleaca’, iar in 2010 cu piesa ‘Love is War’.Sursa: Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here