Concert BUG Mafia la Sala Polivalenta, Bucuresti, 16 decembrie 2009

0
1,161 vizualizari

BUG Mafia este una dintre putinele trupe de prin industria muzicala cu un numar enorm de fani, numar care a crescut constant pe parcursul celor mai bine de 15 ani de activitate artistica. Pentru acesti foarte multi sustinatori si mai ales ascultatori Uzzi, Tataee si Caddy revin pe scena Salii Polivalente, in decembrie, pe 16, incepand cu ora 20.00. Ultima oara cand au aruncat Polivalenta in aer s-a intamplat acum vreo 10 ani.

BUG Mafia - Concert la Sala Polivalenta, pe 16 decembrie, ora 20.00

In deschiderea show-ului de la Polivalenta va canta Grasu XXL iar invitati in concert vor fi Villy, Mario si Jasmine. Primii 4000 de participanti la concert vor primi cel mai recent material al trupei – B.U.G. Mafia – Viata Noastra Vol. 2. De asemenea, fanii vor putea cumpara colectia de lux B.U.G. Mafia – Viata noastra volumele 1 si 2, intr-un format special (dublu CD+DVD), la numai 50 lei.

Viata Noastra Vol. 2 s-a distribuit impreuna cu Gazeta Sporturilor in 80.000 exemplare si contine videoclipul noului single BUG MafiaCu talpile arse” precum si alte 14 hit-uri complet remasterizate.

Evenimentul este organizat alaturi de Cat Music – Media Services International, parteneri constanti ai celor de la Mafia de-a lungul timpului. Biletele s-au pus in vanzare in reteaua magazinelor Diverta, Vodafone, Germanos, casieria Salii Palatului, Magazinul Muzica si on-line pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro. Pretul biletelor este de 50 RON.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here