Concert Caritabil “Drumul spre casa” in Princess Club Bucuresti | Pepe si Raluka vor canta, Livia Taloi si Mihai Mitoseru vor prezenta

0
1,696 vizualizari

Concert Caritabil "Drumul spre casa" in Princess Club Bucuresti | Pepe si Raluka vor canta, Livia Taloi si Mihai Mitoseru vor prezenta

Asociatia pentru Protectia Animalelor “Ham & Miau” in parteneriat cu Princess Club, va anunta ca marti 23 octombrie 2012, incepand cu ora 21.00 in Princess Club Bucuresti, strada Serg. Constantin Ghercu 24 va avea loc evenimentul caritabil “Drumul spre Casa“.

“Drumul spre Casa” este un proiectul celor de la “Ham & Miau” pentru strangerea cainilor fara stapan de pe strazi, vaccinarea si ingrijirea lor. Dupa o perioada, impreuna cu asociatii partenere din Suedia dar si alti iubitori de animale sunt gasiti “parinti adoptivi” care sa primeasca si sa ingrijeasca mai departe aceste animalute.

Evenimentul de marti va fi prezentat de Livia Taloi si Mihai Mitoseru. Raluka si Pepe vor sustine doua concerte extraordinare.

Proiectul “Drumul spre Casa” este sustinut si de: Nicu Covaci, Costin Marculescu, Cristina Topescu, Dan Lazar, Ilie Nastase, Nuami Dinescu, Daniela Gyorfi, Honorius Prigoana, Cristian Poteras si multi alti iubitori de animale

Detalii si Informatii: Daniela Ristea (Ham & Miau) – Telefon: 0765.467.890 dar si pe pagina de facebook a evenimentului.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here