Concert Caritabil “Drumul spre casa” | Pepe, Raluka, Jasmine @ Princess Club Bucuresti, Joi, 8 Noiembrie

0
1,241 vizualizari

Concert Caritabil "Drumul spre casa" | Pepe, Raluka, Jasmine @ Princess Club Bucuresti, Joi, 8 Noiembrie

Joi, 8 Noiembrie, de “Mihail si Gavriil“, Princess Club si Asociatia pentru Protectia Animalelor “Ham si Miau” organizeaza “Drumul spre casa”, evenimentul ce are ca scop strangerea de fonduri pentru cateii abandonati.

Livia Taloi si Mihai Mitoseru vor fi gazdele serii iar Pepe, Raluka dar si Jasmine se vor ocupa de partea entertainment a megapetrecerii ce se pune la cale.

Fodurile stranse vor fi donate asociatiei “Ham si Miau” cea care a desfasurat mai multe programe de colaborare ce au dus la adoptia cainilor abandonati in Suedia. Programele sunt active in continuare insa este nevoie de sutinere. Asociatia spera ca ajutorul iubitorilor de animale dar si implicarea autoritatilor se va concretiza intr-un program serios de sterilizare, microcipare si, bineinteles, adoptie. Daca nu ar fi existat oameni care sa lupte pentru aceasta cauza, cu siguranta numarul animalelor abandonate ar fi fost mult mai mare.

Programul si evenimentul “Drumul spre casa” este sustinut si de: Nicu Covaci, Nuami Dinescu, Viorela Filip, Daniela Gyorfi, Daniel Lazar, Miki, Costin Marculescu, Ilie Nastase, Cristian Poteras, Honorius Progoana, Cristina Topescu.

Contact “Ham si Miau”| Ristea Daniela

Telefon: +40765467890

Email: risteadaniela@ymail.com

Conturi Donatii BCR :

Pentru RON: RO12 RNCB0066114500650001

Pentru EURO: RO82RNCB0066114500650002

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here