Concert Heaven si Directia 5 la Targul de Florii din parcul Kiseleff

0
996 vizualizari

Fanii Directia 5 si Heaven sunt asteptati sambata seara la Targul de cadouri si obiecte de artizanat din Parcul Kiseleff.

In plus, micii vizitatori ai targului vor avea parte de un program special de divertisiment. De vineri, 26 martie, pana duminica, 28 martie, peste 30 de mesteri artizani si producatori isi vor expune creatiile la Targul de cadouri si obiecte de artizanat amenajat pe trotuarul din fata Parcului Kiseleff, din capitala.

Vizitatorii vor avea de ales intre bijuterii de argint si podoabe realizate manual, obiecte traditionale, papusi din lemn, decoratiuni din ceramica, dar si alte obiecte de artizanat. Surpriza acestui targ o reprezinta posibilitatea de a crea cadouri personalizate pentru persoanele dragi.

In seara zilei de 27 martie, incepand cu ora 18:30, atmosfera de la targul din Parcul Kiseleff va fi animata de cele mai noi medodii ale trupei Heaven, iar pentru ora 19:30 a fost programat un concert Directia 5.

Mai mult, sambata si duminica, copiii prezenti la targ vor fi rasfatati cu sesiuni de facepainting, piese de teatru de papusi, baloane modelate si experimente stiintifice live. De asemenea, animatori costumati in iepurasi vor oferi cadouri tuturor copiilor aflati in parc, iar mascota Vizoo va pune in scena competitii interactive pentru cei mici.

Autorul Articolului: Alina Sandu

Pentru a trimite articole, stiri, noutati dar si comunicate de presa spre a fi postate in acest site folositi adresa de email: musicblog@prmanagement.ro sau formularul de trimitere a comunicatelor de presa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here