Concert “Live & Loud” cu Daniel Lazar in Bucuresti, in Club Spice, Sambata 13 Octombrie

0
1,186 vizualizari

Concer "Live & Loud" cu Daniel Lazar in Bucuresti, in Club Spice, Sambata 13 Octombrie

Dupa o vara fierbinte si prelungita, plina de petreceri si evenimente private, Daniel Lazar revine pe scena cluburilor din Bucuresti cu noul sezon al turneului sau indoor “Live & Loud“. Primul episod, sambata aceasta, 13 octombrie, de la 23.00 in Spice Club.

Live & Loud” inseamna o nebunie totala armonizata de o desfasurare mare de forte unde este posibil ca Daniel sa cante aproape orice, in functie de starea de moment a lucrurilor … de la Rapsodia Romana si pana la Bon Jovi sau de la Ciocarlia pana la Depeche Mode.

Si pentru ca toata dementa sa fie pusa in scena cum se cuvine Daniel are in spate pentru acest eveniment toata echipa sa: tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … in ordinea numerelor de pe tricou: Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

Sambata13 octombrie … De la 23.00Spice Club BucurestiLive & Loud Indoor TourDaniel Lazar

Rezervarile se fac la numerele de telefon 021 312 0136 sau 0766 260 390 sau direct pe adresa de email office@spiceclub.ro. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.spiceclub.ro dar si pe site-ul oficial al artistului (www.lazardaniel.ro) si pe pagina de facebook (facebook.com/lazardaniel.ro).

Adresa: Calea Victoriei 21-23 (langa Politia Capitalei)
Telefon: 021 312 0136 sau 0766 260 390
Email: office@spiceclub.ro
Web: www.spiceclub.ro

Evenimentul este disponibil si pe Android sau iPhone, iPad si iPod cu Daniel Lazar Mobile App

# Android Market (pentru telefoanele cu Android) – https://market.android.com/details?id=com.reverbnation.artistapp.i53687
# iTunes (pentru iPhone, iPad si iPod) – http://itunes.apple.com/ye/app/daniel-lazar/id476621799?mt=8

Sursa: Comunicat de Presa PrManagement.Ro – Reprezentare si Management Artistic / Ana Maria Dumitru

Concer "Live & Loud" cu Daniel Lazar in Bucuresti, in Club Spice, Sambata 13 Octombrie

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here