Concerte in Bucuresti | 13 iulie, Concert Loredana si prietenii – Agurida Fantastica

1
1,366 vizualizari
Concerte in Bucuresti | 13 iulie, Concert Loredana si prietenii - Agurida Fantastica
Concerte in Bucuresti | 13 iulie, Concert Loredana si prietenii - Agurida Fantastica

Pe 13 iulie, Gradina de Vara a teatrului Constantin Tanase din Parcul Herastrau va gazdui un concert senzational Loredana alaturi de prieteni, sub numele de Agurida Fantastica. O petrecere romaneasca pentru mandre si flacai cu muzica, fanfara, inima si suflet.

“Va invit cu toata dragostea  la un show unic, la mega concertul pe care il pregatesc pentru data de 13 iulie, in Bucuresti, “Agurida Fantastica”, show-ul pe care nu trebuie sa-l ratati, voi canta alaturi de prietenii mei si de banda Agurida cantece de pe toate albumele mele, cantece noi, cel mai nou single – “Monalisa” si multe surprize tari..” a declarat artista Media Pro Music.

Acest concert vine dupa lansarea videoclipului 3D “Rain, Rain” care poate fi vizionat in cinematografe Hollywood Multiplex si la Cinema Pro inainte de orice proiectie 3D, o premiera mondiala in acest sens.

De asemenea Loredana va face parte din cel mai nou proiect marca ProTV – cel mai tare concurs de talente din Romania si care face furori in toata lumea, “Vocea Romaniei”, unde, cu mare onoare si mandrie, va face parte din juriu.

Va invitam sa o ascultati live la concertul din 13 iulie din Parcul Herastrau. Biletele sunt disponibile pe eventim.ro, myticket.ro, vreaubilet.ro si la casele de bilete ale Salii Palatului si Teatrului Constantin Tanase, precum si la Gradina de Vara Herastrau (doar in ziua concertului).

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here