Concerte in Bucuresti de Sfantul Andrei | Fusion Live Nights @ Rodizio | Social Music Club

0
1,161 vizualizari

Concerte in Bucuresti de Sfantul Andrei | Fusion Live Nights @ Rodizio | Social Music Club

Pentru ca foarte multi dintre voi ati cerut aceasta, miercuri, 30 noiembrie, in seara Sfantului Andrei, tot de la 20.30 si tot la Rodizio | Social Music Club anuntam oficial un nou concert din seria Fusion Live Nights alaturi de Daniel Lazar si prietenii lui … cel de-al doilea in aceasta saptamana, primul ca si desfasurare cronologica.

Este a doua saptamana la rand cand publicul decide ca Fusion Live Nights sa se intample si in seara de miercuri si nu numai joi si pe noi nu poate decat sa ne bucure aceasta si sa ne conformam.

Fussion Live Nights inseamna practic transpunerea pentru publicul larg a unui concept de show exclusivist destinat sectorului corporate in care eleganta si rafinamentul partiturilor de jazz, soul, blues, muzica clasica si nu numai se intalnesc pe aceeiasi scena cu inclinatia de multe ori obsesiva a lui Daniel, a lui Capriel, a lui Cristian, a lui Pitzi dar si a celorlalti prieteni invitati in concert de a se exprima si a vorbi cu publicul prin intermediul instrumentelor. Si pentru ca mixul sa fie in afara obisnuitului se pune langa percutii, tobe, bass, pian sau chitara … o vioara, pentru un jam session realmente extraordinar ca si desfasurare scenica.

Fusion Live Nights reprezinta serile tale de refugiu in lumea muzicii de calitate, in care te de vei deconecta de la realitatea imediata pentru cele doua ore de concert.

Concertele Fusion Live Nights sunt programate din noiembrie, in fiecare joi, la Rodizio | Social Music Club, incepand cu orele 20.30 insa se pare ca vor deveni o constanta si in serile de miercuri.

Intrarea este libera.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la unul dintre telefoanele 0745.322.862 sau 0755.041.480 dar si pe adresa de email office@rodizio.ro.

Video si foto din concertele Fusion Live Nights gasesti pe site-ul RodizioSocialClub.Ro sau pe pagina oficiala de facebook a clubului facebook.com/rodiziosocialclub.

Rodizio | Social Music Club Bucuresti

Adresa: Strada Ion Luca Caragiale 32 (in imediata apropiere a parcului Gradina Icoanei)
Telefoane: 0745.322.862 sau 0755.041.480
Email: office@rodizio.ro
Web: www.rodiziosocialclub.ro/
Online: www.facebook.com/rodiziosocialclub

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here