Concerte in Bucuresti | Fusion Live Nights cu Daniel Lazar, Capriel Dedeian, Aurel Cristian si Catalin Pitzi Putingher

0
1,046 vizualizari
Concerte in Bucuresti | Fusion Live Nights
Concerte in Bucuresti | Fusion Live Nights

Joi, 10 noiembrie, incepand cu orele 20.30, la Rodizio | Social Music Club, Daniel Lazar, Capriel Dedeian, Aurel Cristian si Catalin Pitzi Putingher la tobe continua seria concertelor Fusion Live Nights, seri linistite cu multa muzica buna dar mai ales live.

Fussion Live Nights inseamna practic transpunerea pentru publicul larg a unui concept de show exclusivist destinat sectorului corporate in care eleganta si rafinamentul partiturilor de jazz, soul, blues, muzica clasica si nu numai se intalnesc pe aceeiasi scena cu inclinatia de multe ori obsesiva a lui Daniel, a lui Capriel, a lui Cristian, a lui Pitzi dar si a celorlalti prieteni invitati in concert de a se exprima si a vorbi cu publicul prin intermediul instrumentelor. Si pentru ca mixul sa fie in afara obisnuitului se pune langa percutii, tobe, bass, pian sau chitara … o vioara, pentru un jam session realmente extraordinar ca si desfasurare scenica.

Fusion Live Nights reprezinta serile tale de refugiu in lumea muzicii de calitate, in care te de vei deconecta de la realitatea imediata pentru cele doua ore de concert.

Concertele Fusion Live Nights sunt programate din noiembrie, in fiecare joi, la Rodizio | Social Music Club, incepand cu orele 20.30.

Intrarea este libera.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la unul dintre telefoanele 0745.322.862 sau 0755.041.480 dar si pe adresa de email office@rodizio.ro.

Video si foto de la concertul din 3 noiembrie gasesti pe site-ul RodizioSocialClub.Ro sau pe pagina oficiala de facebook a clubului facebook.com/rodiziosocialclub

Rodizio | Social Music Club Bucuresti

Adresa: Strada Ion Luca Caragiale 32 (in imediata apropiere a parcului Gradina Icoanei)
Telefoane: 0745.322.862 sau 0755.041.480
Email: office@rodizio.ro
Web: http://www.rodiziosocialclub.ro/
Online: http://www.facebook.com/RodizioSocialClub

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here