Concerte in Bucuresti | Jazz – Funk cu Elisabeta Campau (Cuantune) in Godot Cafe Teatru | Vineri, 6 iulie

0
1,138 vizualizari

Jazz - Funk cu Elisabeta Campau (Cuantune) in Godot Cafe Teatru | Vineri, 6 iulie

Vineri, 6 iulie, incepand cu ora 22.00, Godot Cafe Teatru de pe Blanari nr.14 va invita sa participati la momente pline de energie, emotie, dar si relaxante, in cadrul concertului de jazz-funk sustinut de Elisabeta Campau (solista trupei Cuantune), alaturi de Alexandru Olteanu la pian, Liviu Negru la chitara, Ionut Virlan la bas si Marcel Morikawa la tobe.

Melanjul muzical va include piese in stil jazz, funk si soul, interpretate intr-o maniera fresh, ce vor transmite un vibe pozitiv publicului. Elisabeta, una dintre cele mai bune voci de jazz ale noii generatii, a fost influentata muzical, inca din copilarie, tatal ei cantand la acordeon, iar bunicul la saxofon. A luat primele lectii de pian la varsta de 7 ani, a studiat canto-ul clasic, insa dragostea pentru muzica jazz a convins-o sa se dedice total acestui stil, in prezent studiind jazz-ul vocal.

Alaturi de Mario Cruxfader, a pus bazele trupei Cuantune in primavara anului 2010. Chiar daca trupa este o prezenta noua pe scena muzicala autohtona, acest lucru nu i-a impiedicat pe membrii trupei sa castige un numar impresionant de admiratori intr-un timp scurt, concertand de-a lungul carierei alaturi de trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club des Belugas sau Jamie Woon.

Intrare: 20 Ron
Locatie: Godot Cafe Teatru
Adresa: Strada Blanari nr 14, Bucuresti

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here