Concerte in Bucuresti | Nico @ Hard Rock

0
1,059 vizualizari
Nico @ Hard Rock
Nico @ Hard Rock

Sambata seara, Nico impreuna cu bandul ei, Chorus Live Band, a facut senzatie in cadrul concertui sustint Hard Rock Cafe. Daca inaintea reprezentatiei Nico promitea publicului un spectacol diversificat in care isi va dezvalui personalitati multiple, aceasta se pare ca s-a tinut de cuvant si a incantat publicul atat cu piese proprii cat si cu coveruri ale unor artisti de talie internationala precum Tina Turner, Katy Perry si AC/DC. Publicul a facut cunostinta sambata seara cu un artist complet care i-a purtat intr-o calatorie a diverselor genuri muzicale: pop, rock, r’n’b si soul. Alaturi de Nico s-au aflat atat fanii, familia cat, managerul ei, Radu Groza si cunoscuti din domeniul showbizului.

Mihaela Borcea a fost una dintre personalitatile care a petrecut pe muzica artistei. Desi aceasta nu a venit insotita si in plin proces de divort, a afisat o atitudine relaxata si vesela toata seara la o masa VIP.

“Concertul de la Hard Rock Cafe a fost un vis implinit cat si o provocare in acelasi timp, atat pentru mine cat si pentru trupa mea Chorus Live Band. Reprezentatia de sambata seara a fost una diversificata tocmai pentru ca mi-am dorit sa satisfac toate preferintele muzicale ale auditorului, iar reactia acestuia a fost una extrordinara. M-am simtit minunat”, a declarat artista Nico imediat dupa concert.

Sursa: Comunicat de Presa Music Management

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here