Concerte in Bucuresti | Rock Incorporation @ Rodizio Social Music Club | Vineri, 2 Decembrie, De la 22.00

0
1,240 vizualizari
Rock Incorporation @ Rodizio Social Music Club
Rock Incorporation @ Rodizio Social Music Club

Luna cadourilor se anunta plina de multe, multe surprize placute la Rodizio | Social Music Club. Vineri, 2 decembrie, de la 22.00 la 23.00 in deschiderea celor de la The Funky Gang si a petrecerii Karaoke Live Band | Seara a 8-a a Campionatului de Karaoke, cei cinci copii supertalentati de la Rock Incorporation vor urca pe scena pentru un concert extraordinar ca si desfasurare, asa cum ne-au spus chiar ei.

Rock Incorporation, adica Szuszana Cerveni (13ani) – Voce, Iacob Pastina (15 ani) – Tobe, Iosif Pastina (13 ani) – Bass, Mihai Nasui (14 ani) si Radu Zarcu (11ani) – Chitara, vor interpreta atat piese proprii cat si cateva coveruri de la AC/DC, Deep Purple, Nirvana, Guns’n’Roses, Judas priest si Bon Jovi.

Desi sunt o trupa foarte tanara, proiectul luand nastere in vara lui 2010, deja au la activ mai multe concerte si evenimente importante StuffStock-ul de anul trecut dar si de anul acesta fiind titluri importante in carte de vizita a trupei. Adaugam vineri inca un capitol important odata cu primul lor concert dintr-o serie pe care ne-o dorim foarte lunga la Rodizio | Social Music Club.

http://www.youtube.com/watch?v=ddnVsbwvkLs

Intrarea este 25 de RON pentru toate concertele si evenimentele serii. Rezervarile se fac IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE la telefon 0758818841 dar si pe adresa de email office@rodizio.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here