Concerte | Lala Band … peste 15.000 de fani prezenti la concert

0
2,429 vizualizari
Concert | Lala Band - Peste 15.000 de fani prezenti la concert
Concert | Lala Band - Peste 15.000 de fani prezenti la concert

Pe scena din AFI Palace Cotroceni a revenit trupa vedeta din serialul Pariu cu viata difuzat la PRO TV, unde a produs o adevarata isterie in randul fanilor.

Peste 15.000 de fani au venit din toate colturile tarii pentru a lua parte la lansarea primului album discografic “LaLa Xmas Songs” si pentru a lua un autograf de la adolescentii din serialul lor preferat.

Mii de fani au cantat, in cor, in timpul concertului LaLa Band, alaturi de idolii lor unele dintre cele mai cunoscute piese de Craciun, dar si o parte din single-urile trupei. La scurt timp dupa concert, tinerii din LaLa Band au dat autografe si au facut poze cu o parte din fanii care asteptau nerabdatori.

Fiecare membru LaLa Band a fost pur si simplu coplesit la intalnirea cu miile de fani care strigau la unison numele trupei.

“Ma bucur ca au venit atat de multi oameni, ca au vrut sa ne fie alaturi la lansarea albumului si ca au cantat fiecare piesa cu noi! Ne traim visul alaturi de voi!”a declarat Alina.

“Inca o data ne-ati aratat ca sunteti alaturi de noi si pentru asta va suntem extrem de recunoscatori. Speram ca prin piesele de pe albumul de Craciun sa petrecem sarbatorile impreuna cu voi si nu uitati bineinteles de episodul special din Pariu cu viata de pe 24 decembrie de la PRO TV sa vedeti ce se va intampla cu Andrei. Va iubim” a spus Dorian.

Albumul “LaLa Xmas Song” este deja disponibil pe piata, acesta putand fi gasit atat in benzinarii cat si  in orice magazin de specialitate din tara.

Piesele de Craciun incluse pe noul album se vor auzi si in episodul special din “Pariu cu viata”, ce va fi difuzat pe 24 decembrie, la 20:30 la Pro TV.

Sursa: Media Pro Music / Alina Buleanu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here