Concerte Pepe, Anda Adam, Andreea Balan, Andreea Banica, Dalma si Ellie White in AFI Palace Cotroceni de Ziua Antenei 1

0
2,357 vizualizari

Concerte Pepe, Anda Adam, Andreea Balan, Andreea Banica, Dalma si Ellie White in Afi Palace Cotroceni de Ziua Antenei 1

Pe 29 noiembrie, Antena 1 implineste 20 de ani si cum putea sarbatori mai bine momentul decat aproape de oameni, parafrazand si extinzand un pic sloganul statiei. Saptamana viitoare, vineri, sunt pregatite trei concerte extraordinare in Timisoara, in Iasi dar si in Capitala ce vor aduce impreuna cei mai buni artisti ai momentului, vedete ale postului si bineinteles, pe telespectatori.

In Bucuresti, Afi Palace Cotroceni va fi locul de desfasurare al “ostilitatilor”. Dan Capatos si Silviu Andrei vor fi “Capii Rautatilor” in timp ce pe scena, de partea muzicala a lucrurilor se vor ocupa Pepe, Anda Adam, Andreea Balan, Andreea Banica, Dalma si Ellie White.

In acelasi timp, in Iasi, Buzdugan si Morar vor sarbatori alaturi de Andrei Leonte, Bosquito, Deepcentral, Nicole Cherry si CRBL iar Alina Puscas si Cosmin Selesi impreuna cu Tudor Turcu, Matteo, Jorge, Alex Velea, Anna Lesko ii vor astepta pe timisoreni in Iulius Mall.

Evenimentele vor incepe simultan la ora 18.00.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here