Concerte | Pepe @ ParadiesGarten, Offenbach – Germania

1
1,568 vizualizari

Pepe @ ParadiesGarten, Offenbach - Germania

Desi este foarte prins intre concerte si alte evenimente private aici in Romania, Pepe isi gaseste timp si pentru a canta romanilor de peste hotare. Dupa ce s-a intors de curand din Anglia unde a sustinut un super concert in Londra, artistul este asteptat pe 3 iunie in Offenbach Germania la ParadiesGarten pentru un nou show. Organizatorii sunt absolut siguri ca pe langa romanii care lucreaza sau sunt stabiliti in Germania, la concertul lui Pepe vor veni si foarte multi germani mai ales ca acelasi lucru s-a intamplat si in Unique Club Londra, un eveniment care a depasit cu mult asteptarile tuturor celor implicati.

In perioada urmatoare se pare ca Pepe va continua acest “mini turneu european”. Si tot cu “se pare” deocamdata … Noi am auzit ca Pepe va lansa un nou single pentru care va filma si un videoclip iar piesa aleasa este chiar “O femeie cat 100“, cel mai asteptat videoclip de pe albumul lansat anul acesta, “Arunca-mi o privire“.

Pana atunci insa anuntam inca o data … concertul din 3 iunie, duminica, de la ParadiesGarten, Offenbach, Germania … Daca vom afla si alte detalii cu siguranta vom updata si aici.

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMMENT

  1. Wow. Felicitari Pepe … Noi iti facem din mana din Danemarca :) … Succes pe viitor …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here