Concerte | Roton lanseaza cu cantec MusicNonStop.Ro, maine, 23 februarie

3
13,047 vizualizari

Roton, una dintre cele mai mari case de discuri de prin industria muzicala de pe la noi, lanseaza maine, 23 februarie, oficial si cu cantec – musicnonstop.ro – cel mai nou intrat concurent pe piata de vanzare legala online de muzica.

Music Non Stop by Roton Music

Roton:

Acum accesul la muzica ta preferata o sa fie mult mai simplu: cinci artisti de top lanseaza musicnonstop.ro, magazinul tau online de muzica, pe care il poti accesa de pe computerul sau telefonul mobil pentru a descarca legal cele mai noi melodii in format MP3, tonuri de apel si fotografii ale artistilor tai preferati.

Pe data de 23 februarie Alex, Inna alaturi de Play & Win, Keo impreuna cu Alexandra Ungureanu vor sustine special pentru lansarea magazinului online musicnonstop.ro trei show-uri unice in locatii secrete pentru un public restrans, pentru fani adevarati.

Locatiile vor fi anuntate in ziua evenimentelor iar accesul se va face numai pe baza bratarilor de acces primite in urma inscrierii in concursul organizat de musicnonstop.ro si Nokia pe site-ul www.nokia.ro/play

MB Dragan:

« Sa nu oprim muzica », dar haideti sa o ascultam legal! De la premisa asta am plecat atunci cand am inceput colaborarea noastra cu binecunoscuta casa de muzica Roton. Astfel la platforma musicnonstop.ro, in traducere libera “magazin de muzica online”, te poti conecta folosind computerul sau telefonul mobil si, in consecinta, descarci, intr-o maniera legala, melodii in format mp3 sau tonuri de apel.

Insa dezvoltarea site-ului nu se va opri aici, acesta fiind doar un prim pas dintr-o strategie bine definita de ambele parti.

In ceea ce priveste partea de web development a site-ului, Kolea si Ovidiu s-au ocupat de sistemul de utilizatori (login, sign-up, lost password, etc), de functiile din back-end (sincronizari, generare preview-uri, etc) si au implementat sistemul de plata cu cardul, urmand ca cel prin sms sa fie si el gata in perioada urmatoare.

Asa cum v-am obisnuit, design-ul viu si funky poarta semnatura lui Alex. Este un site user-friendly, simplu si usor de folosit, orientat pe continut.

Va pregatim multe surprize, asa cum am mentionat si mai sus, aceasta fiind doar o prima faza. De aceea va invit sa accesati www.musicnonstop.ro si sa ascultati muzica legal!

Update:

Locatiile Concertelor si Orele sunt:

* Concert Inna şi Play & Win – Teatrul Bulandra – ora 12.00
* Concert Alexandra Ungureanu & Keo – MNAC- ora 18.00
* Concert Alex-The Ark- ora 21.00

Mult mai multe detalii pe www.musicnonstop.ro

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here