Concurs | Daniel Lazar premiaza de Ziua Femeii Cel Mai Frumos Compliment

1
1,807 vizualizari

Daniel Lazar premiaza de Ziua Femeii Cel Mai Frumos Compliment

Ziua Femeii se apropie cu pasi repezi, asa ca Daniel Lazar a pregatit un concurs pentru fanele de pe Pagina sa Oficiala de Facebook dar nu numai. Concursul se desfasoara intre 15 februarie si 8 martie, timp in care toate doamnele si domnisoarele vor avea ocazia sa posteze, in sectiunea dedicata concursului, Cel Mai Frumos Compliment primit. Cele mai apreciate comentarii sub forma de complimente vor fi premiate de catre partenerul concursului – Vavian Pharma cu produse Perfectil.

“Toate fanele mele sunt frumoase si reprezinta sursa mea de inspiratie; de aceea am raspuns pozitiv concursului propus de Perfectil. Acest supliment este numarul 1 in Marea Britanie si este recomandat de Premier Model Management, una din agentiile de modeling aflate in topul mondial care se ocupa de modele precum Naomi Campbell sau Cindy Crawford. Infatisarea este importanta pentru orice femeie, de aceea trebuie sa aiba grija de sanatatea lor pentru a putea radia la exterior.” declara Daniel Lazar.

Doamnele si domnisoarele care impartasesc pe facebook-ul artistului cel mai frumos compliment care le-a fost oferit, vor primi cadou produse folosite de fotomodele, ce reprezinta o sursa de vitamine si minerale, special create pentru par, unghii si piele. Premiile vor fi oferite de catre Daniel Lazar in cadrul concertului sau de pe 10 martie, care va avea loc in club Spice din Bucuresti.

Detalii despre aceast concurs pot fi gasite pe paginile de facebook Daniel Lazar sau Nutritie Inteligenta dar si pe site-ul oficial al artistului. Comentariile sunt asteptate pe Pagina Oficiala a Concursului “Cel mai frumos compliment”.

Sursa: Comunicat de Presa PrManagement.Ro

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here