Primul concurs din seria “Upload, Share & Win” de pe Pagina Oficiala de Facebook a lui Pepe si-a desemnat castigatorii

0
1,589 vizualizari

Primul concurs din seria “Upload, Share & Win” de pe Pagina Oficiala de Facebook a lui Pepe si-a desemnat castigatorii

Timp de o luna de zile, fanii si prietenii artistului au urcat in aplicatia dedicata de pe Pagina Oficiala de Facebook fotografii din concerte, din emisiuni sau chiar din viata de zi cu zi. Saptamana trecuta, prima editie a Concursului “Upload, Share & Win” s-a incheiat si automat, in urma voturilor s-au desemnat si castigatorii.

Dominique Simionescu din Sibiu, Teodora Tanasa din Piatra Neamt si Madalina Calin din Chisinau au adunat cele mai multe voturi pentru fotografiile postate si au castigat cate un telefon de ultima generatie oferit de catre Pepe Latin Music. Dintre “votantii” acestora vor fi alese alte zece persoane care vor primi din partea sponsorului principal, Farmec, pachete cadou din Gama Gerovital H3 Classic.

“Ma bucur mult de faptul ca aceasta “actiune” din decembrie a avut efectul pe care l-am cautat si fost foarte bine primita de catre prietenii de pe Facebook. Am primit sute de fotografii pe aplicatie, pe email sau pe site si mii de mesaje si le multumesc celor care au trimis. Am retrait momente frumoase uitandu-ma peste postari, mai ales ca unele dintre poze era facute cu foarte, foarte mult timp in urma. Iar faptul ca ii cunosc foarte bine sau cel putin, imi aduc aminte, de majoritatea persoanelor ce apar in fotografii, ma face sa cred ca suntem o mare familie.”

Pepe pregateste alaturi de echipa o noua actiune asemanatoare pentru inceputul acestui an. Noul “concurs” se afla in etapa de productie insa se stie deja ca are legatura cu “Iubire ca niciodata”, cel mai recent single lansat de catre Pepe, pentru care a si filmat un videoclip la sfarsitul anului.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here