Corina … Nominalizata la Best Female la Romanian Music Awards 2011

0
1,257 vizualizari
Corina ... Nominalizata la Best Female la Romanian Music Awards 2011
Corina ... Nominalizata la Best Female la Romanian Music Awards 2011

E timpul sa va treziti! Corina este nominalizata cu piesa No Sleepin’ la Romanian Music Awards 2011, categoria Best Female.

Dupa o scurta perioada de pauza dedicata familiei si incheiata anul trecut, Corina s-a intors pe scena muzicala mai energica si fresh ca niciodata O adevarata forta dance-pop, piesa care a dat tonul toata vara in cluburile din Europa, No Sleepin, a fost sustinuta si de o schimbare de imagine super sexy ce preia elemente atat din cultura urban-punk dar si din cea a divelor burlesc ale americii anilor 40. Acest retro chic a cucerit si teritorii straine, Corina fiind unul dintre cei mai hip artisti romani de pe radiourile din afara. Spania, zona Scandinava, Rusia, Olanda, Italia, sunt doar cateva dintre tarile ce au cazut in farmecele minionei blonde, fapt ce i-a adus prezente internationale la festivaluri si spectacole, dar si prima pozitie in topuri de renume.

Cea mai noua piesa a sa va fi lansata in aceasta toamna impreuna cu un videoclip cu o productie absolut impresionanta si o poveste pe masura. Bineinteles, toate acestea vor veni si cu o noua schimbare de look a cantaretei care a inspirat mereu prin stilul sau aparte. Pana atunci insa, nu dormiti, votati Corina si No Sleepin @ RMA 2011: http://rma.1music.ro/

Sursa: Comunicat de Presa Roton Music

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here