Cornel Ilie de la Vunk este “Spargatorul de nunti”!

0
1,322 vizualizari

Cornel Ilie de la Vunk este "Spargatorul de nunti"!

Week-end-ul trecut, trupa Vunk a sustinut un concert impresionant in cadrul “Sarbatorii Castanelor 2012”, unde peste 10 mii de oameni au cantat impreuna cu baietii  hitul “Pleaca!”,  noul single “Scapa-ma de ea”, dar si numeroase alte piese!

In lobby-ul hotelului in care urmau sa fie cazati, Cornel a fost intampinat de o … mireasa, una dintre fanele infocate ale trupei Vunk. Prietenii miresei, cei care au furat-o in timpul petrecerii, aflasera déjà numele hotelului cu pricina, asa ca, n-au mai stat pe ganduri si i-au “planificat” tinerei o intalnire de neuitat.

Vizibil emotionata si entuziazmata, mireasa nu a mai stat pe ganduri si i-a cerut lui Cornel un autograf direct pe rochie!

“Am dat autografe pe buletine, bani, sani, huse de telefon, adeverinte medicale, dar pe o rochie de mireasa a fost prima data! Sper sa-i noroc miresei in casnicie si sa ne cheme sa-i cantam la nunta de aur” a spus, razand, Cornel Ilie.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Cornel Ilie de la Vunk este "Spargatorul de nunti"!

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here