Criss, Vlad, Alina si Dorian lanseaza colindul “Din Albul Iernii”!

0
1,378 vizualizari

Criss, Vlad, Alina si Dorian lanseaza colindul “Din Albul Iernii”!

Dupa concertul “La La Happy Xmas” sustinut de La La Band la Sala Polivalenta cu doar o saptamana in urma, actorii celui mai bun serial romanesc, “Pariu cu Viata”, nu au luat vreo pauza, ci isi continua programul normal de filmari, dar si inregistrarile in studio. In cadrul evenimentului de la Polivalenta, LaLa Band a lansat cel mai nou album al trupei – “LaLa Dance – LaLa Love Stories 2”, produs de Media Pro Music, ce poate fi gasit in toate magazinele de specialitate din tara.

O parte din membrii trupei-vedeta a serialului “Pariu cu Viata” le-au pregatit fanilor o noua surpriza muzicala, acum cu ocazia Sarbatorilor de iarna.  Ionut Radu, compozitorul pieselor LaLa Band, a realizat “Din Albul Iernii”, un frumos colind interpretat de Criss, Vlad, Alina si Dorian.

“Din Albul Iernii” reprezinta piesa perfecta de Craciun, care aduce in sufletul oricarei persoane care o asculta, spiritul Sarbatorilor de iarna.

Luni, 24 decembrie, in Ajunul Craciunului, fanii ii pot vedea pe Criss, Vlad, Alina si Dorian interpretand colindul “Din Albul Iernii”, in episodul special al serialului “Pariu cu Viata” difuzat de Pro TV.

Pana atunci insa, LaLa Band continua seria super concertelor in tara, de data aceasta ajungand in zona Moldovei pentru a se intalni cu fanii din Vaslui, pe 14 decembrie, cu fanii din Iasi pe 15 decembrie si cu cei din Botosani pe 16 decembrie!

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here