Cristina Ciobanasu debuteaza in muzica alaturi de La-La Band

0
3,000 vizualizari
Cristina Ciobanasu debuteaza in muzica alaturi de La-La Band
Cristina Ciobanasu debuteaza in muzica alaturi de La-La Band

Dupa ce i-a impresionat pe telespectatori cu performantele ei actoricesti din telenovelele “Ingerasii”, “Aniela” si “Iubire si onoare” Cristina Ciobanasu debuteaza in muzica din postura de componenta a “La-La Band”, cel mai recent proiect Media Pro Music.

Eleva la liceul Dinu Lipatti, Cristina Ciobanasu si-a impresionat colegii si profesorii cu vocea ei. Se declara fan Adele – a facut o pasiune pentru piesa “Someone Like You”- ii e frica de tunete si fulgere iar cel mai tare job i se pare a fi actoria. Micuta actrita cu ochii albastri iubeste muzica si este indragostita de proiectul “La-La Band”. ”Iubire si Onoare” a fost un proiect cu totul si cu totul diferit de ce facusem inainte. Mi-a fost mai usor sa ma despart de Noor pentru ca acum fac parte din proiectul “La-La Band” si am sansa sa indeplinesc un alt vis. In afara de faptul ca am legat prietenii stranse cu membrii trupei, ideea de a canta ma face fericita”, marturiseste Cristina.

Pentru Cristina dragostea pentru muzica a venit din copilarie iar faptul ca face parte dintr-o trupa este un vis devenit realitate. “Nici nu vorbeam bine cand am inceput sa cant. Imi place sa ascult Adele, Katie Melua, Jason Mraz (ma relaxeaza). Iar pentru putina nebunie de week-end: Queen, Nirvana, Black Eyed Peas.”

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Andreea Greavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here