Cuantune lanseaza un nou album

0
1,610 vizualizari

Cuantune lanseaza un nou album

S-au gandit de trei ori inainte de a face urmatorul pas. Au luat multe partituri vechi la mana, au ascultat ce au avut de spus clasicii: de la Peterson la Cole. Au dat play multor beat-uri grele de hip-hop si si-au adus aminte ca a fi oldschool inseamna a fi simplu si sincer, in niciun caz prafuit sau demodat. Iar in tot acest proces s-au reindragostit de swing.

“Da, a venit momentul pentru a lansa un nou album. Materialul este un back to basics with a twist. Ca sa fim complet sinceri, nu l-am compus cu un anume stil in minte, am trecut de la four to the floor la swing intr-un mod complet organic. Am mers mai mult pe instinct si intuitie decat pe orice altceva.”

Omul din spatele pieselor, Mario Cruxfader, a invartit multe butoane si a trecut prin multe EQ-uri pentru a ajunge intr-un final la sound-ul pe care-l cauta, dandu-i Elisabetei libertatea de care aceasta avea nevoie pentru a-si pune amprenta vocala distincta – acel sound Cuantune pe care-l indragesti. “Jazz dance” este un album care ar fi fost compuns in anii ’40 daca ar fi existat platanul, sampling-ul si multi-track recording-ul. Convinge-te singur!

Concertul de lansare a noului album Cuantune, “Jazz Dance”, va avea loc in club Colectiv (https://www.facebook.com/colectiv.ro) pe data de 26 martie. De warm-up se va ocupa Amon, iar de after party Charlie Boy.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here