Cuantune – Separate paths

0
1,307 vizualizari

Cuantune - Separate paths

Oprirea continuumului timp-spatiu, descifrarea multiversului si un salt in a V-a dimensiune. Stai linistit, nu este o lectura semnata de Stephen Hawking, este noul clip Cuantune. “Separate Paths” o aduce in prim-plan pe Elisabeta care face o calatorie intr-un spatiu ce sfideaza legile fizicii, o insiruire de universuri alternative care asteapta doar o decizie pentru a deveni realitate. Dar chiar daca timpul este dilatat si realitatea se destrama in proiectii, beat-ul pulseaza in continuare.

Piesa este un back to basics in ceea ce priveste NU-Jazz-ul celor de la Cuantune. Un mix de sunete care curg pe un ritm de swing, o combinatie excelenta intre electric si eclectic.

Videoclipul a fost filmat in clubul Hangover, localul care a reusit sa rupa bariera dintre dimensiuni si inca o face, weekend de weekend.

Proiectul Cuantune a luat nastere prin mintile creative a doua personalitati total diferite. Aceste diferente au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care si-au pus mai apoi amprenta distinctiva in compozitiile lor muzicale. Mario Cruxfader si Elisabeta sunt cei doi compozitori din spatele Cuantune, avandu-i alaturi in show-urile live pe Andreas Aron (bas/contrabas) sau Alexandru Coty (pian/keyboards).

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here