Cursuri de Productie si Editare Muzicala de la iStyle

0
1,273 vizualizari

Cursuri de Productie si Editare Muzicala de la iStyle

via AudioNews.Ro

Cei de la iStyle alaturi de Apple te asteapta incepand cu 28 mai in baneasa Shopping City sa inveti primi pasi in ceea ce priveste productia muzicala. “Cursurile de productie muzicala” sunt dispuse pe 2 module. Ceea ce este inedit este ca modulul 1 este absolut gratuit.

Curs de Productie Muzicala | Modulul 1 (Gratuit)

Cursul de initiere in productie muzicala se adreseaza tuturor pasionatilor de muzica ce doresc sa experimenteze acest domeniu si nu numai. In cadrul acestui curs veti afla :

# Ce inseamna productia muzicala;
# Cum sa utilizati in mod optim programul Logic Pro;
# Care sunt etapele creatiei muzicale;
# Parcursul piesei spre succes;
# Cum va puteti proteja piesa / Drepturile de autor;
# Care sunt veniturile ce provin din sfera muzicala;

Curs de Productie Muzicala | Modulul 2 (Cu programare prealabila)

Partea a doua a cursului de productie muzicala de la iStyle se adreseaza celor care doresc sa ajunga la un nivel avansat de productie, mai exact, celor care doresc sa faca o cariera din muzica. In cadrul acestui curs veti invata cum sa realizati, pas cu pas, piese cu potential de hit, exploatand la maxim programul Logic Pro.

Mai multe detalii puteti afla de pe pagina de facebook dedicate Cursurilor de productie muzicala De asemenea, incepand cu data de 07. 05.2012, va puteti inscrie la cursurile de productie muzicala, direct pe site-ul Istyle, www.istyle.ro sau puteti afla mai multe detalii sunand la numarul de telefon : 0748.404.759

Sursa: Comunicat de Presa iStyle / Alexandra Teodorescu

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here