The dAdA participa la Eurovision cu “Unpredictable”

0
1,165 vizualizari

The dAdA participa la Eurovision cu "Unpredictable"

Trupa dAdA participa in premiera anul acesta la Eurovision cu “Unpredictable“, o piesa scrisa in engleza si in romana in care baietii au foarte mare incredere.

“Nu ne sperie concurenta, cu toate ca participa artisti cu experienta, cum ar fi Ovi si Paula Seling sau Mihai Traistariu. Noi credem in piesa noastra pentru ca ne identificam cu ea. Pana la urma, toti am avut parte de experiente neplacute cand vine vorba de iubire”, au declarat tinerii artisti.

Lansata chiar in perioada Sfantului Valentin, piesa are un mesaj dur pentru toate femeile care insala: “Faci circ, plangi, spui ca nu te-am surprins / De parca vina e a mea, uiti ca de-abia te-am prins”. “In perioada asta toata lumea traieste intr-o lume roz, plina de inimioare de puf si falsi fluturi in stomac. Parca ne apuca febra iubirii o zi pe an. Si, totusi, chiar si in aceasta zi exista o multime de femei care primesc doua inimioare de plus” a descris Bob (tobe) mesajul piesei.

Momentan, toti artistii participanti trebuie sa treaca prin etapa preselectiilor, pentru a reprezenta tara in Danemarca. Pe 1 martie va avea loc selectia nationala, iar publicul isi va putea vota favoritii.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here