Dan Balan a castigat cel mai important premiu din industria muzicala ruseasca

0
1,529 vizualizari

Dan Balan a castigat cel mai important premiu din industria muzicala ruseasca

Dan Balan, unul dintre cei mai solicitati interpreti ai momentului, si-a mai adaugat un premiu la colectia sa de trofee muzicale! Artistul a fost desemnat invingator la categoria Cel mai Bun Interpret (Best Male Singer) din cadrul premiilor rusesti Music Box, reusind sa se impuna in fata altor nominalizati, precum Ivan Dorn, Irakli, Timati sau Dima Balan.

Fanii au fost cei care au hotarat castigatorul, iar cu ajutorul lor, artistul moldovean a reusit sa adune cele mai multe voturi dintre toti nominalizatii, adica dublu fata de locul doi, pe care s-a pozitionat interpretul Dima Bilan. Perioada de votare a durat durat mai bine de 4 luni.

Decernarea premiilor Music Box a avut loc aseara la palatul din Kremlin, Moscova. Pe piata muzicala din Rusia, premiile Music Box sunt echivalentul celebrelor premii MTV.

Pe langa succesul din Rusia, Dan Balan este in continuare unul dintre cei mai apreciati artisti si in Romania. Cantaretul a lansat la inceputul lunii iulie un videoclip plin de pasiune si energie, pentru piesa “Lendo Calendo”, cantata impreuna cu interpreta Tany Vander si rapperul american Brasco, care a devenit rapid hit!

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Elena David

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here