Daniel Lazar a lansat videoclipul piesei “Not a Christmas Song”

0
1,227 vizualizari

Daniel Lazar a lansat videoclipul piesei “Not a Christmas Song”

Asa cum a anuntat saptamana trecuta, Daniel Lazar a lansat astazi, 12.12.12, la ora 12.12 clipul piesei “Not a Christmas Song”, primul track promovat de pe “Not a Christmas Album” si totodata, primul single care beneficiaza si de un videoclip oficial. Filmat in regia Meliei Cerchez, materialul urmareste nebunia descrisa de versurile piesei.

Inca din titlu, un pamflet despre toate simbolurile comune Craciunului, “Not a Christmas Song” urmareste o zi din viata unui killer platit care aflat intr-o “pasa” proasta isi intalneste un alter ego, nimeni altul decat Mos Craciun. Restul tine de nebunie in desfasurare fiindca rand pe rand descoperim toate fanteziile posibile ale personajelor principale, killerul si cea de-a doua sa personalitate, Mos Craciun. Finalul ne aduce abrupt cu picioarele pe pamant. Descoperim ca totul s-a intamplat doar in mintea artistului care visat ca partea sa justitiara a avut o intalnire de gradul zero cu partea sa nu tocmai normala.

Un bun prieten al artistului si guest star in toata aceasta dementa, Cheloo isi da seama de conditiile in care puteau fi inchipuite toate cele de mai sus si concluzioneaza sec intreaga poveste.

La asa versuri transpuse pe o asa piesa a iesit exact cum imi inchipuiam. Mesajul este exprimat exact cum trebuie si mai ales cat trebuie. Peste toate trebuie luat ca un pamflet si o parodie. Nu trebuie neaparat inteles ca am ceva cu tot ceea ce inseamna Craciun dar recunosc ca mi se deruleaza imagini din videoclip cand aud cantari cu ler si cetina sau omat pufos. Pur si simplu, am incercat aducerea unui Mos Craciun cu o personalitate exuberanta si adolescentina intr-o manifestare pur imaginara. Am lucrat cu o echipa de excelenta, cel putin pe partea tehnica, iar Melia a fost singurul om care putea tine intr-o logica fireasca a lucrurilor toate bizareriile scenariului si dementa personajelor.” a declarat Daniel.

Credite Daniel Lazar – Not a Christmas Song

Artist: Daniel Lazar
Titlu: Not a Christmas Song
Anul: 2011
Tara in care a fost realizata inregistrarea: Romania
Durata: 3:48 min
Label: Hard Media prin labelul Musicology
Label Original: Hard Media prin labelul Musicology
Producator actual / Licentiat Actual: Hard Media prin labelul Musicology
Editor: Hard Media prin labelul Musicology
Autor: Daniel Lazar
Text: Daniel Lazar
Regizor: Melia Cerchez

Credite Videoclip Daniel Lazar – Not a Christmas Song

Regie: Melia Cerchez
Asistent Regie: Florina Petrescu
Director Imagine: Dan Badea
Cameramani: Florin Ivan, Bogdan Ciorei
Personaje: Daniel Lazar (Ucigasul, Mos Craciun), Catalin Marin (dublura), Livia Taloi (Toreador), Andreea Lupu (Elf), Gabriel Grigore (Bebelus), Ramona Paraschiv (Fata), Florin Lazarica (Superman), Claudiu Deliu (Scafandru)
Make-Up: Andreea Lupu
Montaj: Auras Cristea
Guest Star: Cheloo

Sursa: Comunicat de Presa Musicology Romania / Publishing Label of Hard Media

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here