Daniel Lazar continua turneul indoor “Live & Loud” cu un nou episod, vineri, 14 noiembrie, de la 22.00, in Music Club Bucuresti

0
1,230 vizualizari

Daniel Lazar @ Music Club Bucuresti / 14 Noiembrie 2014

Vineri, 14 noiembrie, Daniel Lazar va canta alaturi de trupa sa in Music Club Bucuresti, intr-un nou episod al turneului indoor “Live & Loud”.

“Este deja cel de-al patrulea an in care promovam si performam conceptul “Live & Loud” in cluburile din Bucuresti si din tara si ceea ce ma bucura este faptul ca publicul reactioneaza la fel ca in prima seara. Probabil si pentru ca repertoriul a fost schimbat in totalitate de foarte multe ori. Poate si datorita elementelor noi pe care le aducem in fiecare concert. Vineri, pe 14 noiembrie, vom canta “Live & Loud” pentru prima data in Music Club Bucuresti si de aceea am regandit, cumva, toata nebunia. Ceea ce stim sigur este ca incepem de la 22.00. Restul se va rezolva alaturi de cei prezenti, la fata locului. ”

Ca si in cazul celorlalte concerte “Live and Loud” este greu de banuit ce se va intampla fiindca nici unul dintre concertele lui Daniel nu seamana cu altul si acest lucru este valabil si pentru seria “Live & Loud”. Totul este o nebunie controlata si inhibata doar de repertoriul extins si deci imprevizibil al trupei fiindca, in desfasurarea de forte din fata reflectoarelor este posibil ca Daniel sa cante aproape orice … “de la Bon Jovi pana la Rapsodia Romana sau de la “Rude” a celor de la Magic! pana la Muro Shavo :)” in functie de starea de moment a lucrurilor.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0720.887.115 sau direct pe adresa de email rezervari@music-club.ro. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.music-club.ro dar si pe site-ul oficial al artistului www.lazardaniel.ro si pe pagina oficiala de facebook, facebook.com/lazardaniel.ro.

Daniel Lazar @ Music Club Bucuresti / 14 Noiembrie 2014

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here