Daniel Lazar continua turneul “Live & Loud”, sambata, 20 octombrie, in Coyote Bucuresti

0
1,169 vizualizari

Daniel Lazar continua turneul "Live & Loud", sambata, 20 octombrie, in Coyote Bucuresti

Dupa o prima “reprezentatie” in Spice Club Bucuresti (sambata, 13 octombrie), Daniel Lazar continua noul sezon al turneului indoor “Live & Loud” cu un nou episod, sambata aceasta, 20 octombrie, in Club Coyote Bucuresti. Ora de incepere anuntata a concertului este 23.00.

Este greu de banuit ce se va intampla fiindca nici unul dintre concertele lui Daniel nu seamana cu altul si acest lucru este valabil si pentru seria “Live & Loud”.Totul este o nebunie controlata si inhibata doar de repertoriul extins si deci imprevizibil al trupei fiindca, in desfasurarea de forte din fata reflectoarelor este posibil ca Daniel “sa cante aproape orice, in functie de starea de moment a lucrurilor … de la Rapsodia Romana si pana la Bon Jovi sau de la Ciocarlia pana la Depeche Mode.”

Pentru ca toata dementa sa fie pusa in scena cum se cuvine, Daniel are in spate pentru acest eveniment toata echipa sa: tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … in ordinea numerelor de pe tricou: Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

Sambata … 20 octombrie … De la 23.00 … Coyote Café Bucuresti … Live & Loud Indoor Tour … Daniel Lazar …

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numerele de telefon 0724.011.135 sau 021.311.34.87 sau direct pe adresa de email office@coyotecafe.ro. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.coyotecafe.ro dar si pe site-ul oficial al artistului (http://www.lazardaniel.ro) si pe pagina oficiala de facebook (facebook.com/lazardaniel.ro).

Adresa: Calea Victoriei nr. 48-50
Telefon: 0724.011.135 / 021.311.34.87
Email: office@coyotecafe.ro
Web: www.coyotecafe.ro

Evenimentul este disponibil si pe Android sau iPhone, iPad si iPod cu Daniel Lazar Mobile App

# Android Market (pentru telefoanele cu Android) – https://market.android.com/details?id=com.reverbnation.artistapp.i53687
# iTunes (pentru iPhone, iPad si iPod) – http://itunes.apple.com/ye/app/daniel-lazar/id476621799?mt=8

Sursa: Comunicat de Presa Musicology / Ana Maria Dumitru

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here