Daniel Lazar este Esteban Vigo, un mare producator de televiziune in noul sezon al Trasnitilor, “Amor del Sangria”

0
1,996 vizualizari

Daniel Lazar este Esteban Vigo, un mare producator de televiziune in noul sezon al Trasnitilor, "Amor del Sangria"

“Trasnitii”, cel mai longeviv serial de televiziune romanesc a revenit din 10 septembrie, la Prima TV. Pe langa formatul nou avem parte si de o surpriza. Daniel Lazar, cel care a mai fost guest star in multe din episoadele anterioare va deveni un obisnuit al noului sezon fiindca este de acum membru al echipei Trasnitilor in “Amor del Sangria”, aventura telenovelistica spaniola pusa in scena de Prima TV de luni pana joi de la 22.30. Daniel Lazar joaca rolul unui “foarte cunoscut” producator tv, Esteban Vigo, care ii cere lui Pupaza sa produca o telenovela in “studiourile din Castellon”. De aici incepe o intreaga nebunie scrisa intr-un dialect romano-spaniol cum numai “Trasnitii” puteau sa il inventeze.

Avem deja primele patru episoade din sezonul 19, ele fiind disponibile spre vizualizare pe site-ul oficial al Trasnitilor.

Daniel Lazar nu este la prima colaborare permanenta cu un show de televiziune. In urma cu aproximativ doi ani a facut parte din distributia unui alt “blockbuster” tv, “Vacanta Mare” acolo jucand rolul Investitorului in diverse afaceri dezvoltate in comuna Sadova, conform scriptului, cel mai frumos si bogat barbat din sat. Prezenta tv a lui Daniel poate fi vazuta in aceasta perioada, cei de la Kanal D, reluand difuzarile celor mai importante episoade ale ultimelor sezoane din “Vacanta Mare”.

Intrebat daca toata nebunia inseamna pe undeva “o orientare a carierei” Daniel ne-a spus ca “totul reprezinta o implinire artistica si o fac pentru ca ma simt excelent si in aceasta zona iar rolul mi se potriveste “ca o manusa”. Nu am cum sa renunt cumva la muzica pentru ca muzica este parte integranta a ceea ce inseamna Daniel Lazar.”

Sursa Foto: LazarDaniel.Ro
Credite: Nine11

Daniel Lazar este Esteban Vigo, un mare producator de televiziune in noul sezon al Trasnitilor, "Amor del Sangria"

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here