Daniel Lazar incepe 2015 “Live & Loud”, sambata, 10 ianuarie in Times Pub Brasov

0
1,215 vizualizari

Daniel Lazar incepe 2015 "Live & Loud", sambata, 10 Ianuarie in Times Pub Brasov

Sambata, 10 Ianuarie, Daniel Lazar va canta alaturi de trupa sa in Times Pub Brasov, in primul episod din 2015 al turneului indoor “Live & Loud”.

“Am terminat 2014 “Live & Loud” si incepem la fel si noul an ceea ce este excelent. J Avem pregatite cateva surprize pentru concertul de pe 10 ianuarie fiindca idei noi apar tot timpul in desfasurarea scenica a acestui concept. Sunt absolut convins ca distractia va fi cel putin la fel de mare ca in decembrie la Times si de-abia astept reintalnirea de sambata cu toti prietenii din Brasov, pentru ca deja suntem prieteni,J un public de exceptie asa cum orice om de pe scena si-ar dori sa aiba la fiecare concert.”

Ca si in cazul celorlalte concerte “Live and Loud” este greu de banuit ce se va intampla fiindca nici unul dintre concertele lui Daniel nu seamana cu altul si acest lucru este valabil si pentru seria “Live & Loud”. Totul este o nebunie controlata si inhibata doar de repertoriul extins si deci imprevizibil al trupei fiindca, in desfasurarea de forte din fata reflectoarelor este posibil ca Daniel sa cante aproape orice … “de la Bon Jovi pana la Rapsodia Romana sau de la “Rude” a celor de la Magic! pana la Muro Shavo J in functie de starea de moment a lucrurilor.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0736.73.73.73. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.bestpubintown.ro dar si pe site-ul oficial al artistului www.lazardaniel.ro si pe pagina oficiala de facebook, facebook.com/lazardaniel.ro.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here