Daniel Lazar Mobile App pentru smartphone-urile pe Android dar si pentru iPhone, iPad si iPod

0
1,124 vizualizari

Daniel Lazar Mobile App pentru smartphone-urile pe Android dar si pentru iPhone, iPad si iPod

Daniel Lazar, una dintre cele mai bune voci din Industria Muzicala Romaneasca lanseaza aplicatia oficiala pentru telefoanele mobile dar si alte device-uri ce folosesc sistemele de operare Android sau iOS. Daniel Lazar Mobile App poate fi descarcata de astazi gratuit de pe Android Market sau de pe iTunes Apple Store daca vorbim despre iPhone, iPad sau iPod.

Prin intermediul acestei aplicatii, utilizatorii vor putea sa interactioneze mult mai usor cu artistul iar fanii vor fi mult mai aproape de interpretul lor favorit, avand acces direct, totodata, la agenda de concerte si evenimente.

Playerul audio integrat dar si cel video au deja atasate cate un playlist ce cuprinde cele mai cunoscute piese ale lui Daniel. Foarte multe singleuri noi vor fi lansate in premiera prin intermediu acestei aplicatii mobile. Cele mai noi stiri sunt preluate automat in flux rss, asa ca esti la curent cu toate noutatile, iar, daca vrei sa le trimiti prietenilor, poti face aceasta foarte usor fiindca Daniel Lazar Mobile App ofera posibilitatea de “share” catre facebook sau twitter.

Mai multe informatii vor fi adaugate pe site-ul oficial al artistului: www.lazardaniel.ro dar si pe pagina de facebook: www.facebook.com/lazardaniel.ro.

Productie si Development: PrManagement.Ro sub o licenta de development Reverbnation
Daniel Lazar Mobile App @ Android: https://market.android.com/details?id=com.reverbnation.artistapp.i53687
Daniel Lazar Mobile App @ iTunes (pentru iPhone, iPad si iPod): http://itunes.apple.com/app/id476621799

Sursa: Comunicat de Presa PrManagement.Ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here