Daniel Lazar canta in O’Brothers Social Pub, vineri, pe 3 aprilie, intr-un nou concert din turneul #LIVEANDLOUD

0
3,663 vizualizari

Daniel Lazar canta in O'Brothers Social Pub, vineri, pe 3 aprilie, intr-un nou concert din turneul #LIVEANDLOUD

Dupa un concert memorabil din foarte multe puncte de vedere in The Tube, Daniel Lazar se intoarce in Buzau, pe scena O’Brothers Social Pub, vineri, pe 3 aprilie, pentru o seara ce se anunta absolut incendiara, intr-un nou episod al turneului #LIVEANDLOUD.

“M-am simtit excelent in ianuarie in O’Brothers Buzau pentru ca am intalnit oameni plini de viata care au inteles perfect ce cautam eu acolo, in fata lor. Ne-am imprietenit de la prima piesa :) iar la final am promis ca ma voi reintoarce. Iata ca ma tin de promisiune si vineri, pe 3 aprilie ne regasim sa continuam ce am inceput, zic !?! #LIVEANDLOUD, bineinteles !!!”

Daniel Lazar canta in O'Brothers Social Pub, vineri, pe 3 aprilie, intr-un nou concert din turneul #LIVEANDLOUD

Este greu de banuit ce se va intampla vineri seara la Buzau in O’Brothers Social Pub fiindca nici unul dintre concertele lui Daniel Lazar nu seamana cu altul mai ales cand vorbim de seria #LIVEANDLOUD. Totul este o nebunie controlata si inhibata doar de repertoriul extins si deci imprevizibil al artistului fiindca, in desfasurarea de forte de pe scena este posibil ca Daniel sa cante aproape orice … “de la Bon Jovi pana la Rapsodia Romana sau de la “Rude” a celor de la Magic! pana la Muro Shavo J” in functie de starea de moment a lucrurilor.

Intrarea este 20 RON. Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numerele de telefon 0747.050.299 sau 0758.068.234. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.obrothers.ro dar si pe site-ul oficial al artistului www.lazardaniel.ro si pe pagina oficiala de facebook, facebook.com/lazardaniel.ro.

Daniel Lazar canta in O'Brothers Social Pub, vineri, pe 3 aprilie, intr-un nou concert din turneul #LIVEANDLOUD
Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here