Daniel Lazar propune o altfel de seara “romantica”, “Live & Loud”, sambata, de Valentine’s Day, in Music Club Bucuresti

0
1,188 vizualizari

Daniel Lazar propune o altfel de seara “romantica”, “Live & Loud”, sambata, de Valentine’s Day, in Music Club Bucuresti

Daniel Lazar continua turneul sau indoor “Live & Loud” cu un nou concert in Music Club Bucuresti, sambata, 14 februarie, incepand cu ora 22.00.

“De data aceasta m-am gandit sa facem lucrurile un pic diferit. Tot “Live & Loud” insa aduse spre ideea de baza a zilei, Valentine’s Day. Am dezordonat :) si playlistul astfel incat toti cei prezenti, atat indragostiti cat si neindragostiti :) sa se regaseasca in toata nebunia ce o vom desfasura pe scena.”

Intrarea este 20 RON. Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0720.887.115 sau direct pe adresa de email rezervari@music-club.ro. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.music-club.ro dar si pe site-ul oficial al artistului www.lazardaniel.ro si pe pagina oficiala de facebook, facebook.com/lazardaniel.ro.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here