Concert Daniel Lazar in The Tube Bucuresti / Sambata, 21 Februarie, De la 22.30

0
1,278 vizualizari

Turneul indoor "Live & Loud" al lui Daniel Lazar continua sambata, 21 februarie cu un nou episod in The Tube Bucuresti

Daniel Lazar continua turneul sau indoor “Live & Loud” cu un nou concert in The Tube Bucuresti, sambata, 21 februarie, incepand cu ora 22.30. Este pentru a doua oara in acest sezon de “Live & Loud” cand artistul urca pe scena din The Tube, in urma cu o luna, tot intr-o sambata, totul transformandu-se intr-o super petrecere din toate punctele de vedere, ceea ce a impus, de altfel, programarea unui nou concert.

“A fost excelent in ianuarie in The Tube mai ales ca am intalnit oameni frumosi si plini de viata care au determinat cumva toata “nebunia” ce s-a intamplat. Ma bucur ca ma reintorc in astfel de locuri si ca am posibilitatea si versatilitatea echipei din spate de a duce lucrurile si mai sus. Sunt convins ca sambata vom transforma totul intr-o noua petrecere memorabila despre care vom vorbi dupa aceea pana la urmatoarea “intalnire”. :) ”

Este greu de banuit ce se va intampla sambata seara in The Tube Bucuresti fiindca nici unul dintre concertele lui Daniel Lazar nu seamana cu altul mai ales cand vorbim de seria “Live & Loud”. Totul este o nebunie controlata si inhibata doar de repertoriul extins si deci imprevizibil al artistului fiindca, in desfasurarea de forte de pe scena este posibil ca Daniel sa cante aproape orice … “de la Bon Jovi pana la Rapsodia Romana sau de la “Rude” a celor de la Magic! pana la Muro Shavo” in functie de starea de moment.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0751.047.047 dar si pe adresa de email rezervari@thetube.ro. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.thetube.ro dar si pe site-ul oficial al artistului www.lazardaniel.ro si pe pagina oficiala de facebook, facebook.com/lazardaniel.ro.

Adresa: Lipscani 30-34, Bucuresti
Telefon: 0751 047 047
Email: rezervari@thetube.ro
Web: thetube.ro

Concert Daniel Lazar in The Tube Bucuresti / Sambata, 21 Februarie, De la 22.30

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here