Daniel Max Dragomir a filmat primul clip din cariera, pentru piesa “Niciodata nu e de ajuns”

0
1,131 vizualizari

Daniel Max Dragomir a filmat primul clip din cariera, pentru piesa “Niciodata nu e de ajuns”

Daniel Max Dragomir, fost concurent la “Vocea Romaniei”, revine cu un nou single, “Niciodata nu e de ajuns”, compus chiar de el, impreuna cu colegii sai, din trupa Smashed Mosquito.

Noua piesa beneficiaza si de un videoclip plin de culoare, primul din cariera artistului, care a fost filmat duminica, regizori fiind Vlad Rosca si Larry Maronese.

Filmarile au durat aproape 24 de ore si au avut loc intr-un cadru de poveste, la o gradinita din Baneasa, unde Daniel Max Dragomir a fost inconjurat de o multime de jucarii! Mai mult decat atat, in clip apar un robot si o fetita care la numai 8 ani este deja o artista cu potential: face balet si street dance!

Am ales ca loc de filmare o gradinita, tocmai pentru ca am pornit de la ideea ca fetele sunt greu de multumit inca de mici, iar ca barbat, ca sa reusesti acest lucru, trebuie sa fii robot. Astfel, Erica, fetita din clip, este nemultumita de ce fac eu, insa e foarte fericita cand se joaca cu robotul”, a spus Max.

Daniel Max Dragomir a participat in primul sezon al emisiunii “Vocea Romaniei” si a fost unul din adversarii de temut in ringul visurilor de la “Dansez pentru tine“, in cadrul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii.

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Elena David

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here