De un milion de ori Akcent

0
1,174 vizualizari

De un milion de ori Akcent

La sfarsitul saptamanii trecute, trupa Akcent a depasit un milion de fani pe pagina lor oficiala de Facebook, Facebook.Com/AkcentMusic. Astfel, contul isi pastreaza pozitia II in clasamentul general Facebook pe Romania.

Ritmul de crestere al AkcentMusic s-a modificat de la 3000 la 4500 de noi prieteni pe zi odata cu lansarea noului lor single, ‘I’m Sorry’. Bineinteles cei trei nu regreta deloc amploarea pe care a luat-o prezenta lor online. Aceasta le-a oferit ocazia de a tine legatura cu fanii de pe toate continentele lumii, al caror sange vibreaza pe o varietate nesfarsita de ritmuri si armonii muzicale. Astfel, piese ca ‘Feelings on Fire’, ‘My Pasion’, ‘Love Stoned’, ‘Kylie’, ‘Stay with Me’ sau ‘Jokero’ au devenit pasiunea comuna a peste 1 milion de internauti.

Daca tot ne aflam la capitolul statistici, va putem spune ca de curand, videoclipurile mai sus enumerate au adunat peste 30 de milioane de vizualizari doar pe contul casei lor de discuri, MusicRoton. Succesul lor international este unul masiv, numarul total de vizualizari pentru piesele trupei se ridica la peste 100 de milioane.

Sursa: Comunicat de Presa Roton

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here