Delia a lansat noul videoclip, “U (Fighting With My Ghosts)”

0
1,327 vizualizari

Delia a lansat noul videoclip, "U (Fighting With My Ghosts)"

Dupa ce in urma cu aproximativ doua saptamani ne prezenta noul single, “U (Fighting With My Ghosts)“, astazi, Delia a lansata si un videoclip pentru aceasta piesa. “Am vrut sa fac ceva diferit fata de ce ascultam la radio, ce vedem pe tv. Atat piesa, cat si clipul sunt parca din alt univers, o particica din lumea mea. Videoclipul „U” este unul de imagine in care ma regasesc in 6 ipostaze diferite: Diva cu o iguana, Nympha inocenta, Muse blindfold (pentru ca uneori vezi mai multe cand inchizi ochii), Versachu (ironie la adresa celor ce sunt falsi), Tribal (pentru ca e bine sa ne cunoastem radacinile) si Trash … cu totii avem parti neslefuite in noi.” a spus Delia.

Videoclipul a fost filmat de echipa CevaDeVis la Castel Film Studios si l-a avut ca invitat special pe Frankie – iguana. Pozele promotionale sunt facute de Dimitri Caceaune impreuna cu David Gal pe grafica si creative direction. Styling-ul este realizat de Andra Moga, hair stylist a fost Camelia Negrea, iar de make-up s-a ocupat Ana Mironescu. Piesa este produsa si orchestrata de baietii de la Sunrise Inc, muzica este facuta tot de ei impreuna cu Delia, iar textul este scris de artista impreuna cu Lavinia Sima.

Sursa: Comunicat de Presa Delia / Edvigia Taru

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here