“Din nou” este cel mai nou single al celor de la Proconsul

0
1,089 vizualizari

"Din nou" este cel mai nou single al celor de la Proconsul

Proconsul au un nou single, “Din nou”, o melodie de dragoste compusa de catre toti membrii trupei si ale carei versuri au fost scrise de Adina Butar si de Bodo“Prin intermediul acestui cantec vrem sa readucem in atentie stilul Proconsul, pentru ca ‘Din nou’ este o balada si noi ne pricepem sa compunem balade foarte frumoase”, a spus Dragos Dinca, chitaristul trupei.

“Este toamna, iar toamna ne inspira la romantism, la amintirea unor momente placute sau mai putin placute, alaturi de persoana iubita! De aceea, am considerat ca este un moment bun sa lansam acum aceasta piesa, care marcheza de altfel si revenirea, dupa 15 ani, la Mediapro Music, casa de discuri cu care am avut primul contract din cariera”, a adaugat Dragos.

Proconsul pregateste deja alte doua piese, interpretate cu alti doi artisti romani foarte populari, ce vor fi lansate anul viitor.  Formatia Proconsul a fost infiintata in 1999 si a cunoscut succesul odata cu super hitul “De la rusi vine ploaia”. In 15 ani, trupa a lansat numeroase hituri, printre care “Cerul”, “Mi-ai luat inima”, “Zbor”, “Despre tine” sau “Spune-mi despre noi” si 10 albume, inclusiv unul de best of, cu cele mai indragite piese ale trupei.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here