Daniel Lazar reia seria concertelor acustice

0
1,299 vizualizari

Duminica, 11 Ianuarie, de la 21.00 in Clock’s Pub Bucuresti, Daniel Lazar reia seria concertelor acustice … Plugged but Unplugged | Acoustic Live Sessions

Inceputul lui 2015 il gaseste pe Daniel asa cum ii sta bine oricarui artist, pe scena. Turneul indoor “Live & Loud” are anuntate deja primele 5 reprezentatii din acest an iar incepand cu aceasta saptamana, Daniel reia alaturi de instrumentisti din trupa sa si seria “Plugged but Unplugged | Acoustic Live Session”. Primul concert este gazduit de Clock’s Pub Bucuresti, duminica, pe 11 ianuarie, incepand cu ora 21.00. Intrarea este libera rezervarile putand fi facute in limita locurilor disponibile.

“Imi doream de ceva timp sa reiau si public nu numai privat seria concertelor acustice fiindca este un altfel de sentiment pe care ti-l ofera desfasurarea acestui concept. Multi zic ca este vorba de mai multa expresivitate in mod cert este mai multa liniste, alti prieteni zic ca este vorba de mai multa pasiune eu zic ca este mai multa apropiere. Si din aceste puncte de vedere in primul rand, ziua de duminica si mai ales Clock’s Pub sunt alegerea perfecta pentru tot ceea ce inseamna “Plugged but Unplugged”.

“Plugged but Unplugged | Acoustic Live Sessions” inseamna tranpunerea publica a unui concept de show exclusivist dedicat sectorului privat / corporate (petreceri corporate, petreceri private, brunch, lansari de produse si servicii) in care eleganta si rafinamentul partiturilor de soul sau blues sau jazz sau chiar reductia acustica a celor mai cunoscute refrene se intalnesc cu inclinatia de multe ori obsesiva a lui Daniel dar si a celorlalti prieteni invitati in concert de a comunica cu publicul doar prin intermediul muzicii. Metaforic vorbind, desfasurarea live a acestui concept este o insula unde te refugiezi pentru cateva ore pentru a te deconecta de la realitatea imediata a industriei muzicale.

Concert Daniel Lazar "Plugged but Unplugged" in Clock's Pub Bucuresti / Duminica, 11 Ianuarie, De la 21.00

Plugged but Unplugged | Acoustic Live Sessions, Duminica, 11 Ianuarie, De la 21.00, Clock’s Pub Bucuresti

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0723.20.59.59. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.clockspub.ro dar si pe site-ul oficial al artistului www.lazardaniel.ro si pe pagina oficiala de facebook, facebook.com/lazardaniel.ro.

Muzica Noua | Videoclipuri Oficiale | Videoclipuri ale Artistilor Romani

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here