Eurovision 2012 | Mandinga a castigat Finala Nationala si va reprezenta Romania la Baku

1
1,431 vizualizari

Mandinga a castigat Finala Nationala si va reprezenta Romania la Baku

Aseara a avut loc Finala Nationala a Preselectiei pentru Eurovision 2012. Asa cum ne-ati indicat foarte multi dintre voi votand intr-un numar mare in sondajul nostru de pe facebook, Mandinga este trupa care a castigat finala si va reprezenta Romania la Baku. Ei vor avea de trecut de semifinala din 22 mai pentru a participa in finala concursului european programata pe 26 mai. Oricum, ce a fost mai greu pentru Mandinga si a lor Zaleilah a trecut fiindca la Baku vor face o figura foarte buna cu toate tampeniile, interesele, incrancenarile si pana la urma “romanismele” omniprezente in fiecare an la Eurovision.

Dar, ca sa revenim si sa inchidem ceea ce s-a intamplat aseara, o finala fara prea multa istorie si destul de linistita fata de alti ani, mai spunem ca juriul a votat pentru locul 1 Electric Fence, apoi Mandinga pe locul 2 si pe locul 3 Catalin Josan in timp ce publicul a ales Mandinga pe locul 1, Catalin Josan pe 2 si Ioana Anuta pe 3. Singurul subiect de cancan ce ar putea fi creionat este ca Josan ramane acasa din nou dupa ce a ajuns de 3 ori, daca ne aducem aminte bine, in Finala Nationala pe podium.

Felicitam si noi Mandinga si pe compozitorul piesei ZaleilahCosti Ionita si le uram mult noroc la Baku. Puteti sa le transmiteti mesajele voastre de incurajare si de felicitari sau de la multi ani fiindca implinesc 10 ani pe pagina oficiala de facebook a trupei.

Multa MUZICA si mai ales ... Muzica Noua Romaneasca ...

Cele mai noi stiri din Industria Muzicala Romaneasca le primesti direct pe mail daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/IndustriaMuzicala sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/Muzicala.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here